Krav Maga Heuvelrug Doorn

In een prettige en veilige sfeer hét zelfverdedigingssysteem leren, lekker bewegen en tegelijk werken aan conditie en vorm. Voor vrouw en man, oud en jong (vanaf 16 jaar), stram en soepel, zwaar en licht, meer en minder fit; iedereen kan meedoen.

KRAV MAGA
= gemakkelijk aan te leren
= gebaseerd op natuurlijke reacties
= getest in de praktijk en daaraan aangepast
= gericht op het raken van de kwetsbare delen van het lichaam, dus ook geschikt voor de minder sterken onder ons. 
Klinkt logisch? Dat is het ook. Daarnaast word je fysiek en mentaal sterker en weerbaarder.

In de trainingen van Krav Maga Heuvelrug ligt vooral in het begin de nadruk op het aanleren en tot een tweede natuur maken van Krav Maga principes, die in de technieken blijven terugkomen. Een van de kenmerken van Krav Maga is dat zoveel mogelijk dezelfde verdedigingen tegen verschillende aanvallen worden gebruikt. We herhalen regelmatig de basis onder variërende druk en breiden die basis steeds uit naar de eisen van het niveau waarvoor men traint.

Het is doorgaans verstandig om een confrontatie te voorkomen. Daarom besteden we ook aandacht aan (ontspannen) alertheid, observeren en het beoordelen en inschatten van situaties. Als actie toch gewenst is, doen we dat op de Krav Maga manier.

Wanneer je Krav Maga komt trainen, ben je in goed gezelschap: FBI, Mossad, defensie, politie en onder anderen Brad Pitt, Angelina Jolie, Madonna, Leonardo DiCaprio, Ashton Kutcher en Jennifer Lopez gingen je voor.

Er wordt getraind in groepen van niet meer dan 15 personen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht van de instructeur.

Als aanvulling op de trainingen in groepsverband, of als alternatief, is ook privé-training mogelijk, een-op-een of bijvoorbeeld met een groepje collega's, vrienden of vriendinnen.

 

Ga naar de website
Sportschool
Instructeur

Roel de Boer (G3)

Roel beoefent Krav Maga sinds 2010.
Lees meer