IKMF Kampen

Introductie-seminars in Kampen op 10 en 24 februari 2020 van 18.30u tot 20.00u. Vanaf 02 maart 2020 les in Kampen op maandag van 18:45 tot 20:00 uur en op woensdag van 20:00 tot 21:15 uur.

Defensivetactics is het officiële IKMF trainingscentrum van Zwolle, Lelystad, Urk en Kampen.

Vanaf 02 maart 2020 les in Kampen op maandag van 18:45 tot 20:00 uur en op woensdag van 20:00 tot 21:15 uur.

Oprichter en lead instructor Bo (Expert level 3 krav maga) geeft daar training samen met zijn instructors team; Folkert Hilarides (Expert 1), Mark Siero ( Expert 1), Dimitry van Loendersloot (Expert 1), Cees Kapitein (G3) en Valentino Weststrate (G3) en instructeurs in opleiding.

Krav maga heeft de reputatie keihard en meedogenloos te zijn en het systeem op zich is dat ook, maar we hebben in de reguliere lessen te maken met burgers en ambtenaren en niet zozeer met special forces. Wij begrijpen heel goed dat mensen de volgende dag toonbaar op het werk of op school moeten verschijnen en bij blessures is niemand gebaat. We passen de les dus aan aan de doelgroep. Dat betekent niet dat het rustig trainen is, want  er moet wel gewerkt worden. Je wordt dus niet afgebeuld, of in elkaar gerost. Mensen die wat harder zijn of zwaarder willen trainen, zoeken elkaar meestal zelf op in de les.

De sfeer binnen de groepen is goed en kameradelijk. Er is veel respect voor elkaar en dus ook voor de mensen die fysiek wat minder kunnen meekomen. We trainen gestructureerd volgens een curriculum en spreken daarom vaak over een cursus krav maga.  Een cursusdeel sluit je af met een leveltest, indien je daar klaar voor bent en voldoende trainingsuren gemaakt hebt. Levels 1, 3 en 5 worden regionaal in Steenwijkerwold afgenomen en de overige levels centraal in het land onder leiding van een speciaal ingevlogen Israelische topinstructeur van het Global Instructor Team.

Ondanks het feit dat Defensivetactics een van de grotere IKMF scholen van Nederland is, streven we naar persoonlijke aandacht in de les, maar ook privélessen indien nodig.

Defensivetactics is al vanaf de oprichting in 2005 aangesloten bij de krav maga bond IKMF. 
Samen met alle andere instructeurs vertegenwoordigen wij het krav maga van de IKMF in Nederland.

Ga naar de website
Sportschool

Foto's van IKMF Kampen