Krav4Defense Hoofddorp

Krav4Defense (K4D) is vanaf de oprichting in 2008 logischerwijs aangesloten bij de IKMF, de International Krav Maga Federation. Een van de speerpunten van Krav4Defense is de persoonlijke, veilige leeromgeving met meerdere instructeurs per (level)groep waar grenzen geslecht worden.

De school Krav4Defense (K4D) geeft de leden door middel van Krav Maga trainingen een reële mogelijkheid om zichzelf en anderen eenvoudig, doeltreffend en effectief te kunnen verdedigen tegen meer, maar ook minder voorkomende vormen van geweld.

Krav4Defense (K4D) is vanaf de oprichting in 2008 logischerwijs aangesloten bij de IKMF, de International Krav Maga Federation.  Een van de speerpunten van Krav4Defense is de persoonlijke, veilige leeromgeving met meerdere instructeurs per (level)groep waar grenzen geslecht worden. Ook biedt Krav4Defense de (meer)gevorderde leden de mogelijkheid tot het volgen van extra lesuren voor hetzelfde maandbedrag.

Krav4Defense (K4D) geeft op enkele avonden per week lessen in het civiele systeem. Het is ook mogelijk om op aanvraag specialistische trainingen te verzorgen. Krav4Defense is a proud and loyal IKMF member.

Ga naar de website
Sportschool
Instructeur

Ronald Koster (E3)

Ronald Koster is fulltime docent IBT bij de politie (betreft lesgeven, opleiden in en toetsen van zelfverdediging, aanhouden, schieten, procedure trainingen en wettelijk kader geweldsbeheersing) en geeft hiernaast al flink wat jaren krav maga les in zijn eigen school Krav4Defense.
Lees meer
Instructeur

Dennis Rijbroek (E2)

Mjn naam is Dennis Rijbroek. Ik ben in contact gekomen met Krav Maga in 2008.
Lees meer