Krav4Defense Hoofddorp

Krav4Defense (K4D) geeft de leden door middel van Krav Maga trainingen een reële mogelijkheid om zichzelf en anderen eenvoudig, doeltreffend en effectief te kunnen verdedigen tegen meer, maar ook minder voorkomende vormen van geweld. Als de wens en het niveau aanwezig zijn, kunnen leden van K4D de officiële Krav Maga examens afleggen.

Krav4Defense (K4D) is vanaf de oprichting logischerwijs aangesloten bij de IKMF, de International Krav Maga Federation.  Deze  Israëlische organisatie is opgericht door de grondleggers van Krav Maga om het systeem wereldwijd te verspreiden, blijvend te ontwikkelen en evolueren. Het IKMF GIT team (bestaande uit de Israëlische Krav Maga experts van het eerste uur) reist dan ook sinds de oprichting een groot deel van het jaar door de hele wereld om de IKMF familie en alle aangesloten IKMF instructeurs, te ontmoeten, up to date te houden en te testen. 
Krav4Defense (K4D) geeft op enkele avonden lessen in het civiele systeem. Het is ook mogelijk op aanvraag specialistische trainingen te verzorgen. Krav4Defnese is a proud and loyal IKMF member.

Ga naar de website
Sportschool
Instructeur

Ronald Koster (E2)

Ronald Koster is fulltime docent IBT bij de politie (betreft lesgeven, opleiden in en toetsen van zelfverdediging, aanhouden, schieten, procedure trainingen en wettelijk kader geweldsbeheersing) en geeft hiernaast al flink wat jaren krav maga les in zijn eigen school Krav4Defense.
Lees meer
Instructeur

Dennis Rijbroek (E1)

Mjn naam is Dennis Rijbroek. Ik ben in contact gekomen met Krav Maga in 2008.
Lees meer