Klittenband.


Klittenband.

We hebben vorig jaar aangekondigd in 2016 met klittenband te gaan werken betreft level patches en nummers op de centrale level test. klik op verder.


We hebben destijds via diverse media aangekondigd dat jullie eventueel klittenband bij de ikmf konden bestellen zolang de voorraad strekt en niet moesten wachten tot het laatste moment. Inmiddels zijn we ruim 6 maanden verder en is onze klittenband voorraad op. Klittenband is niet meer bij ons te bestellen. Maar on-line of bij de lokale kleermaker is altijd een stukje te koop. Je kunt ook in overleg met de club gezamelijk een stuk van 5 meter kopen. We zien echter ook een probleemje ontstaan. Mensen verwijderen hun gelijmde/genaaide P levelpatch om vervolgens klittenband op de broek te naaien. De levelpatch sneuvelt of heeft geen klittenband om weer terug te bevestigen. Omdat we in een overgangsfase zitten tillen we daar niet zwaar aan wanneer je wel klittenband maar geen patch op je broek hebt of nog geen klittenband en wel een patch. We begrijpen dat het even tijd nodig heeft voordat iedereen omgeschakeld is. Mensen zonder klittenband kunnen geen nummer uitgereikt krijgen dus worden ouderwets met dikke viltstift beklad met een nummer. Vanaf oktober 2016 verwachten we dat iedereen klittenband op de broek heeft van ten minste 7x13 cm of 10x13cm. Op de oficieële ikmf broeken zit al klittenband of wordt het los meegeleverd. De NL vlaggetjes ( extra'tje zolang de voorraad strekt) worden uitsluitend geleverd met de broeken en niet met de losse klittenband!! We hopen dat we hiermee een en ander hebben kunnen verduidelijken en hopen dat in juni iedereen voorzien is van klittenband.
Vanaf 1 januari 2017 is verschijnen op een centrale test zonder klittenband geen optie meer en kunnen we je geen nummer toekennen om getest te worden. mvg, Bo