lock down 2


lock down 2

Dit is een nieuwsbericht van IKMF-NL. Klik voor de inhoud op "verder"


Nederland wordt wederom getroffen door een gedeeltelijke lock down. Ook onze branch wordt weer getroffen door de maatregelen en dat betekent dat jullie de komende tijd geen krav maga kunnen trainen zoals je gewend bent. Elke club zal gaan nadenken over een manier om jullie toch in beweging te houden. Indien er gebruik gemaakt kan worden van een trainingslocatie binnen, dan is er een mogelijkheid om trainingen aan te bieden aan een groep. Individueel binnnen trainen mag en kan heel goed binnen krav maga.


Op ruim 1.5 mtr kunnen we een fitness programma doen in combinatie met krav maga techniek training en drydrills.


Contactsport en dus fysiek contact mag niet en dus geven we elkaar de ruimte om toch te kunnen trainen. Het feit dat je elkaar nu tijdelijk niet mag afrossen doet niks af aan de training. Juist goed om weer even de puntjes op de i te zetten. Vooral voor hen die komende tijd een leveltest wilden gaan doen is het belangrijk om fit te blijven en je technieken te verfijnen.


Dat gezegd hebbende... de leveltests gaan niet door, maar dat had je vast al begrepen. In Juni hebben we ook al een centrale test overgeslagen en wij begrijpen dat jullie niet tot Februari willen wachten. We vragen nog even geduld, maar we zullen de leveltests bij de eerst mogelijke gelegenheid houden. Z.s.m na de lock down. Hoe we dat gaan doen kunnen we nu nog niet zeggen, daar is het nog te vroeg voor.


Cijfers en statistieken omtrent de corona cijfers zijn even veranderlijk als het weer en het is daarom onmogelijk om voorspellingen te doen.


Ik beloof jullie dat we er alles aan doen om de boel vlot te trekken als het kan.


Tot slot.. pas goed op jezelf en elkaar. Houdt afstand volg de richtlijnen en blijf thuis als je iets onder de leden hebt, maakt niet uit wat. Volg de aanwijzingen van je instructeur binnen de club nauwgezet op en voorkom dat de club of de sector noodgedwongen verder op slot moet.


Hoe eerder we ervan af zijn hoe beter. Ook al geloof je niet in de maatregelen of in het bestaan van Corona, conformeer je evengoed omdat er genoeg mensen zijn die wel bang zijn voor zichzelf of voor familie en vrienden en veilig willen trainen. 


Samen slaan we ons er doorheen betekent dus ook "samen".

Samen voor de club en elkaar. Wat jouw visie is staat niet ter discussie en is niet iets om in de club te ventileren. Bewaar maar voor social media.


Binnen de club zijn we één en delen we dezelfde passie.. Krav Maga.


Laten we ons richten op wat ons bindt en niet wat ons verdeeld.

Ik wens iedereen sterkte en wijsheid komende tijd.


Kida.

Bo

Director IKMF.