Trojan workout instructor course ook voor jou..


Trojan workout instructor course ook voor jou..

Trojan workout instructor course voor IKMF leden. Lees "verder"


TWIC 2019

The Fast track to a sharper mind 
and stronger body
Behoor tot de eerste groep Trojan Workout™ gecertificeerde IKMF instructeurs!
In de wereld van moderne fitness, waar het de norm is om lang te trainen, met een lage kwaliteit van bewegen en een verhoogd risico op blessures, is de Trojan Workout precies het tegenovergestelde. Trojan Workout helpt al meer dan tien jaar om getrainde en ongetrainde studenten in korte tijd sterker te maken, op een veilige manier.
Dat Trojan Workout werkt staat buiten kijf; de enige variabele is het toepassen van de unieke principes in een groeps-les Krav Maga, Fitness of personal training.
Trojan Workout is ontwikkeld om getrainde kravisten steeds sterker te maken. Maar dezelfde spectaculaire resultaten worden net zo goed verkregen door gewone mensen, uit alle geledingen van de samenleving!
Hoe is dit mogelijk? - Zowel de top atleten als de beginners gebruiken de identieke principes van Trojan Workout – het enige wat verschilt is de specifieke arbeid - rust verhouding.
Kenmerkend voor een Krav Maga les is het grote verschil in fitheid van de deelnemers. Man, vrouw, jong, oud, atletisch, fit, niet-fit. Allemaal trainen ze samen in eenzelfde les. Ze zijn er voor zichzelf en om hun eigen prestaties te verbeteren. Wil je iedereen in dezelfde les gezonder en sterker maken, dan volsta je niet met willekeurig mensen Push-Ups, Squats of Get-Ups te laten doen. Met behulp van Trojan Workout kun je serieus, aanzienlijk sterker worden op fysiek en mentaal vlak, ongeacht je aanvangsniveau. En dat op een veilige en uiterst effectieve manier.
Wat leer je in de Trojan Workout instructeurs opleiding:
- De beste kracht technieken en hoe je deze combineert voor het beste effect
- De unieke trojan workout principes waardoor je iedereen op zijn eigen niveau steeds sterker laat worden, in een gezamenlijke training
- Hoe je op een veilige en effectieve manier een groepstraining verzorgt van maximaal 30 minuten
- Hoe je als Kravist of Krav Maga instructeur de krachtprincipes integreert in een “CIC- warm-up”, les of summary drill
- Het geheim van explosieve stootkracht en snoeiharde trappen en de training om deze razendsnel te vergroten
- Impactvolle coaching technieken om voor, tijdens en na een training te kunnen gebruiken
- Het creëren van gewoontes die je nog sterker maken
- Het ontwikkelen van een trainingsprogramma voor lange termijn resultaten.
Gecertificeerde instructeurs krijgen naast de IKMF erkenning, ter promotie van hun eigen lessen, internationale ondersteuning via de website, social media en de unieke app van Trojan Workout.
De Trojan Workout versterkt het lichaam en op zijn beurt de geest. Kracht is het belangrijkste kenmerk van de bio-motor (snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, behendigheid) en de missing link in de meeste Krav Maga lessen.
Verwar kracht niet met het vermogen om een oefening vaak te kunnen doen. Kracht draait om snelheid, intensiteit en kwaliteit van bewegen. Primaire, brute kracht zit in ieders lichaam en met de juiste training kan elke student in korte tijd daar steeds meer gebruik van maken.
Dit kan jij jezelf en je studenten bieden:
- Harder stoten en trappen.
- Releases en takedowns onder hogere intentie uit voeren
- Mentaal meer aankunnen
- Summary drills langer en met meer kwaliteit van bewegen volhouden.
- Minder blessures en meer succesverhalen door jouw lessen.
Studenten van de Trojan Workout ontwikkelen een gezond, sterk lichaam dat goed kan incasseren. Bovendien ontwikkelen ze een atletisch vermogen om elke techniek met meer kracht te kunnen uitvoeren.
Doe mee aan de TWIC en word een gecertificeerde instructeur en maak deel uit van een missie. Je helpt gewone mensen om buitengewone resultaten te behalen door een gecertificeerde Trojan Workout-instructeur te worden. Je kunt de methode effectief toepassen in je Krav Maga les, met of zonder aanvullende trainingsmaterialen. Je kunt je eigen prestaties significant verbeteren en bijdragen aan een gezamenlijke missie; fysieke en mentale kracht in de wereld brengen.

Ga naar "mijnikmf.nl" om te registreren en te betalen.

The hours of the course are as follows:

Saturday: 8:30 a.m.-6:00 p.m. (Check-in from at 8:00 a.m.-8:20 am.)Sunday: 9:00 a.m.-6:00 p.m.

 price is €597, -

Location: TC Helena. Gonnetstraat 7, Haarlem.

www.trojanworkout.com