Henry van der Pol ( G2 )


Instructeur Henry van der Pol

De instructeur bij Centurion Self Defence is Henry van der Pol. 

Hij heeft meer dan tien jaar ervaring met Krav Maga.

Na een aantal jaren op Tenerife (Spanje) te hebben gewoond waar hij ook een Krav Maga school heeft gerund, nu weer terug in Nederland waar hij met heel veel enthousiasme verder zal gaan met het lesgeven van Krav Maga.

Verder heeft hij ervaring met de vechtsport Kickboksen en Militaire zelfverdediging, maar na in 2006 een proefles KM te hebben gevolgd, was hij helemaal ¨verkocht¨ en besloot verder te gaan met dit zeer complete en realistische systeem voor zelfverdediging. 

In 2008 kreeg hij de mogelijkheid om de instructeurs opleiding voor burgers te volgen en na een zeer intensieve opleiding van totaal 180 uren, geslaagd voor het examen van de IKMF onder toeziend oog van o.a. Eyal Yanilov, Tamir Gilad, Amnon Darsa en Ze-év Cohen. 

Voordat hij naar Tenerife vertrok, heeft hij krav maga les gegeven in Hengelo, Almelo en Apeldoorn. Hij was de eerste die in Twente begon met het verzorgen van deze lessen. 

¨Nu is hij weer terug op zijn geboortegrond in de Betuwe, waar hij de eerste is die in de plaats Meteren een bij de IKMF aangesloten Krav Maga school is begonnen.¨

Neem contact op met Henry