Trojan Workout Instructor Course

 

TWIC 2021

The Fast track to a sharper mind 
and stronger body

Wat zou je doen als er een systeem bestond dat je leert om fitter en sterker te worden, al je Krav Maga vaardigheden verbeterd en waarvan een training nooit langer dan 30 minuten duurt? Zou jij het willen leren?

Met gepaste trots presenteren wij de eerste IKMF certificeerde Trojan Workout cursus, speciaal voor al onze IKMF leden; studenten en instructeurs.

Trojan Workout is ontwikkeld door EIT en Krav Maga Expert level 4 Martijn Bos om getrainde Kravisten en bekende vechtsporters steeds sterker te maken. Dezelfde spectaculaire resultaten worden verkregen door Kravisten van ieder P, G en E level!

Je kunt je nu inschrijven voor de cursus die start in April. Meedoen kan zonder hoog Krav Maga level. Ook andere fitness kennis is geen must. Een basis fitheidslevel is aanbevolen.

Wat leer je in de Trojan Workout cursus;

-       De beste kracht technieken en hoe je deze combineert voor het beste effect

-       De unieke Trojan Workout principes waardoor iedereen op zijn eigen niveau steeds sterker wordt

-       Hoe je op een veilige en effectieve manier een (groeps)training verzorgt van maximaal 30 minuten

-       Het geheim van explosieve stootkracht en snoeiharde trappen en de training om deze razendsnel te vergroten

-       Impactvolle Mental Power technieken om voor, tijdens en na een training te kunnen gebruiken

-       Het creëren van gewoontes die je nog sterker maken

-       Het ontwikkelen van een trainingsprogramma voor lange termijn resultaten.

 

Opleiding Trojan Workout Certification deels digitaal.

 

Dat het Coronavirus ons allemaal raakt, is duidelijk. De beslissingen die vanuit de overheid worden genomen, zijn in het belang van onze gezondheid, maar hebben ook minder leuke consequenties. Één daarvan is het niet meer kunnen volgen noch geven van Krav Maga-lessen zoals we dat zijn gewend. 

Middels deze digitale service leer je de theorie die van groot belang is voor: het implementeren van Trojan Workout als krachttraining, ter ondersteuning van je eigen Krav Maga-vaardigheden en het toepassen van Trojan Workout technieken als onderdeel van je Krav Maga-lessen. 

 

Waar gaan we online mee aan de slag?

De reguliere opleiding bevat o.a. vijf lezingen om de principes en theorie van Trojan Workout goed te begrijpen. Al deze lezingen gaan nu online plaatsvinden en kun je dus ontspannen vanuit huis volgen. 

 

De onderwerpen van de online interactieve lessen zijn:

-       Het fysiologisch geheim voor snelle en veilige kracht toename. 

-       Het leren ontwikkelen van op maat gemaakte programma's voor jezelf en voor anderen.

-       Het creëren van gewoontes waardoor je met meer routine en minder weerstand je trainingen volgt.

-       Het mentaal sterker worden met onze unieke Mental Power Principles

-       Het ontwikkelen van didactische vaardigheden om een veilige les te kunnen verzorgen voor elke doelgroep (Dit webinar is niet noodzakelijk voor mensen die uitsluitend meedoen voor hun eigen vaardigheden)

 

De tijd die tijdens de fysieke opleidingsdagen gereserveerd was voor de theorie, wordt t.z.t. ingezet voor extra techniektraining. 

 

Voorproefje en investering

Wil je alvast een gevoel krijgen bij de opleiding? Check dan de aftermovie van het laatste Trojan Workout Certification weekend via deze link: after movie TWIC

 

Jouw investering in deze opleiding is tijd, energie, inzet en €597,- met de vroegboekkorting. De sluitingsdatum van de vroegboekkorting is 21 Maart 2021. Daarna gaat de prijs omhoog. Wees er dus op tijd bij!

 

Heb je vragen over je deelname? Laat het ons dan weten!

 

Events

Hierover ziet u een overzicht van alle events of events die IKMF biedt.


07-03-2021

Attacker returning attacker

Komende Zondag is er weer een online top seminar van niemand minder dan onze E.I.T. Joey Roetman. Voor meer informatie klik op "verder"

Lees meer
09-04-2021

3-daagse instructeurs training & grading

Verplichte 3-daagse training met GIT waarin instructeurs worden bijgeschoold en getraind. Instructeurs...zet deze data 9,10,11 april vast in je agenda. Meer info t.z.t.

Lees meer
T.c. Helena Haarlem10-04-2021

Trojan Workout Instructor Course

Trojan Workout geeft ons de tools om binnen de 1.5 mtr restrictie toch een volwaardige training aan te bieden die ook nog eens ten goede komt aan onze krav maga vaardigheden. 10 & 11 maart 2021 gaan we weer.. Trojan workout instructor o…

Lees meer

N.t.b.24-04-2021

CIC infodag

Informatiedag voor iedereen die in 2021 of later in de toekomst de Civilian Instructor Course wil doen. Op deze dag vertellen we je alles over de opleiding en de weg er naartoe. De infodag is open voor alle geïnteresseerden ongeacht je…

Lees meer
26-06-2021

National student grading P2

Nationaal centraal examen voor studenten levels P2, P4, G levels. Afgenomen door een GIT uit Israel. Meer info volgt t.z.t.

Lees meer
27-06-2021

National student grading P4 & G levels

Nationaal centraal examen voor studenten levels P2, P4, G levels. Afgenomen door een GIT uit Israel. Meer info volgt t.z.t.

Lees meer

n.t.b.03-07-2021

C.I.C. selectiedagen

2 dagen selectietraining op 3 & 4 juli 2021 voor kandidaat-instructeurs die naar de instructeursopleiding in augustus willen gaan. Aanvang 09.00 uur. Hoe laat het afgelopen is, bekijken we per dag en is afhankelijk van niveau en aantal …

Lees meer
28-08-2021

Civilian instructor course (C.I.C.)

We hebben de start van CIC 2021 gepland op 28 Augustus 2021. lees verder.

Lees meer
06-11-2021

National student grading P4 & G levels

Nationaal centraal examen voor studenten levels P2, P4, G levels. Afgenomen door een GIT uit Israel. Meer info volgt t.z.t.

Lees meer

07-11-2021

National student grading P2

Nationaal centraal examen voor studenten levels P2, P4, G levels. Afgenomen door een GIT uit Israel. Meer info volgt t.z.t.

Lees meer
19-11-2021

3-daagse instructor training

Verplichte 3-daagse instructor training waarin instructors worden bijgeschoold. Meer info volgt t.z.t. maar zet deze data alvast in je agenda.

Lees meer