Seminars


Na de zomer vakantie starten we met een nieuw concept. We brengen de GIT naar de club voor een seminar. Op deze manier geven we de clubeigenaar een marketing tool om promotie te maken voor zijn club en het event regionaal te promoten in de media. Voor jullie als kravers een mooie gelegenheid om vrienden, collega's, familie, enz te laten kennis maken met jouw passie!! Willen jullie een seminar met een GIT in de club geef dit dan door aan je instructeur zodat hij/zij de aanvraag bij de IKMF kan indienen. klik op "verer" voor meer info.


De gast club dient over voldoende vloerruimte te beschikken om een seminar te kunnen houden. Indien de club te klein is zal er naar een alternatieve ruimte gezocht worden i.s.m. de club eigenaar.

De club eigenaar promoot het event via zijn/haar website, social media, krant en lokale tv/radio.

De kosten van 40,00 voor club seminars worden gedragen door de bezoekers zelf. Neem jij als IKMF lid een introducee mee, dan hanteren we een korting zoals jullie van ons gewens zijn tijdens de laatste paar seminars.  

De seminars hebben een lokaal/regionaal karakter. Dat betekent dat het bedoeld is voor leden van de club en mensen uit de regio die kennis willen maken met krav maga. Het is dus geen landelijk open event!

Instructeurs: Indien je interesse hebt in deelname aan de "GIT on tour" laat dit dan z.s.m. aan ons weten door een mail te sturen naar info@ikmf.nl Er zijn al 2 clubs die hebben gereageerd. We zullen per regio een indeling maken. Per weekend kunnen we 4 club-seminars organiseren en mogelijk 1 groot landelijk seminar.

We zullen binnenkort bekendmaken welk weekend de GIT beschikbaar is.